Rusët bombarduan sërish zonat e banuara të Kharkiv. Kështu deklaroi kreu i administratës shtetërore rajonale të Kharkiv, Oleh Synegubov.

 

“Pushtuesit rusë “po bombardojnë sërish zonat e banuara të qytetit. Qëndroni në strehimore dhe mos i anashkaloni alarmet”, deklaroi zyrtari ukrainas.

 

Nga ana tjetër Presidenti Zelensky u shpreh I sigurtë se ushtria ukrainas do të clirojë të gjitha zonat e pushtuara nga rusët.

 

“Ne nuk kemi asnjë dyshim se do të çlirojmë të gjitha qytetet e pushtuara përkohësisht. Kjo sigurisht që do të ndodhë.”

 

Deklaratat Volodymyr Zelensky, i beri teksa u takua me njerëz të zhvendosur nga Mariupol gjatë një vizite në Zaporizhzhia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *