Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi priti mesditën e kësaj të marte delegacionin e Kongresit Amerikan.

 

Gjatë takimit, Ruçi shprehu falenderime për mbështetjen që po I jep SHBA Shqipërisë gjatë këtyre momenteve. Ai theksoi gjithashtu se reformat janë të pakthyeshme dhe të papengueshme pavarësisht përpjekeve nga segmete të veçanta.

 

“ShBA, mbështetje në momentet vendimtare të kombit. Reformat janë të pakthyeshme e të papengueshme”

 

Ndërkohë na ana tjetër delegacioni amerikan I tha Ruçit se Shqipëria ka një rol të spikatur për stabilitetin e rajonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.