Një ish-deputet është gjobitur nga policia rrugore këtë të mërkurë, për parakalim të gabuar dhe tejkalim të shpejtësisë. Në videon e filmuar nga kamerat e trupit të efektivëve, ish-deputeti e justifikon këtë shkelje me faktin se duhej të ishte në një takim, ndaj po nxitonte. Pasi është ndaluar nga patrulla, ai u ka thënë policeve se ka qene deputet, qe tani ndodhet ne radhët e opozitës. Por efektivet e kane gjobitur dhe i kane pezulluar lejen e drejtimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *