Ende nuk ka asnjë dritë jeshile për fillimin e investimit në lotin e dytë të rrugës Korçë-Ersekë.

Pavarësisht se ky është një aks nacional, për kryebashkiakun e Kolonjës Erjon Isai është një nga shqetësimet kryesore për të cilën ai thotë se është në komunikim të vazhdueshëm dhe të përditshëm me kryeministrin.

Sipas Isait pengesë për fillimin e punimeve këtë vit janë bërë dëmet e shkaktuara nga tërmeti i 26 nëntorit në Durrës, si dhe procesi i rindërtimit të banesave.

Investimi në lotin e parë të rrugës Korçë-Kolonjë ka përfunduar disa vite më parë dhe ende udhëtarët e drejtuesit e mjeteve janë të detyruar që pjesën më të madhe të kësaj rruge ta bëjnë në aksin e vjetër i cili megjithëse mirëmbahet është një aks i vështirë dhe i amortizuar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *