Fitorja e Italisë në Eurovision u shoqërua me disa polemika.

 

Në rrjetet sociale qarkulloi një video ku një nga anëtarët e grupit, Damiano, duket sikur merr kokainë.

 

Ai ul kokën në tryezë dhe të krijohet përshtypja sikur po nuhat diçka, teksa banda festonte fitoren. Por një akuzë e tillë është hedhur poshtë.

 

“Unë nuk përdor drogë. Ju lutem, djema.  Nuk mund ta keni seriozisht, nuk ka kokainë”, tha ai në një konferencë shtypi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *