Eksperti i ekonomisë, Elvin Meka ka folur për situatën ekonomike në vend ku gjatë ditëve të fundit po vërehet një rritje e madhe çmimesh.

 

Në një lidhje me Skype në studion e lajmeve në Vizion Plus, Meka tha se situata nuk është aspak e mirë si në vendin tonë dhe në mbarë botën. Ai theksoi se duhet të evitohet kjo situatë paniku.

 

“Duhet të evitohet kjo lloj situate paniku pasi kjo nuk i shërben askujt . Operatort në treg nuk duhet të abuzojnë. Situata të tilla në lënë shteg për abuzim, por qeveria për këtë është dhe duhet të ndërhyjë”,tha Meka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.