Sikurse u paralajmërua edhe nga vetë kryeministri Zdravko Krivokapiç një ditë më parë, deputetët në parlamentin e Malit të Zi mbështetën mocionin e mosbesimit, duke rrëzuar qeverinë.

 

Pas një seance maratone, deputetët votuan për shkarkimin e qeverisë me 43 vota pro, me 11 vota kundër dhe pa abstenime.

 

Aleat në koalicionin qeverisës, Dritan Abazoviç, ishte ai që dërgoi në Kuvend mocionin e mosbesimit për të formuar një qeveri pakice.

 

Abazoviç synon të jetë kryeministri i ri i vendit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *