Përpjekja për të transportuar me sukses lëndë narkotike me avione të vegjel këtë herë i ka kushtuar jetën trafikanteve.

Një avion i vogël me gati gjysmë toni kokainë u përplas në tokë pas një ndjekje të gjatë në ajër nga autoritetet meksikane.

 

Policia dhe Ministria e Mbrojtjes në Meksikë bëri të ditur se dy trafikantet që ishin në avion gjeten vdekjen pas përplasjes.

 

Shkak I rrëzimit të avionit kishte qënë fakti që avioni mbeti pa karburant pas ndjekjes së gjatë që iu bë nga avionet e ushtrisë meksikane.

 

Sipas të dhënave nga autoritetet meksikane avioni ishte ngarkuar me më shumë se 400 kilogramë kokainë, sasi e cila nëse do të shitekj kapte vleren e 19 milionë dollarëve.

Trafiku i lëndeve narkotike, sidomos I kokainës me avion është tejet I përdorur në Meksike dhe vende të tjera të Amerikës Qëndrore dhe Jugore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *