Subscribe

Kreu i partisë demokratike ka kujtuar me një mesazh në rrjetet sociale, 30 vjetorin e rrëzimit të shtatores se ish-diktatorit Hoxha.

Lideri i opozitës shkruan se 20 shkurti i vitit 1991 ishte kremtimi i shpresës për ndryshim pas gjysmë shekulli tiranie, raporton Vizion Plus.

Basha shton se ende 30 vite më pas hijet e krimeve të regjimit duan që të vrasin ëndrrën europiane.

Sipas tij, pushteti i sotëm imiton diktatorin dhe është kërcënim për demokracinë e lirinë e vendit.

Basha premton se do rikthejë Shqipërinë në rrugën europiane përmes një ekonomie dhe shëndetësie të fortë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *