Një rrëfim i rrallë dhe trondites nga një grua 50 vjecarë vjen nga Bradford në Britaninë e Madhe.

Ajo pretendon se është rrëmbyar nga alienët dhe jo pak, por plot 52 herë.

 

FOTO: PAULA SMITH

 

Si fakt të kësaj që pretendon, gruaja thotë se ka shenjat në trup.

 

“Njerëzit më quajnë të cmendur, dhe këto reagime nuk janë aspak gjë e mirë. Metgjithatë nga ana tjetër unë mund ti kuptojë reagimet e tyre pasi ata nuk besojnë se nuk kanë pasur vetë eksperienca të tilla, thotë Paula Smith.

 

Gruaja angleze shton se hera e parë që është rrëmbyer nga alianet ka qënë në vitin 1982..

 

Smith thotë se në një rast është kthyer në shtëpi me shenja trekendore në fytyrë dhe krah.Burimi: Daily Star

 

Foto: Caters news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *