Subscribe

Është zbuluar shtatorja e heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti- Skënderbeu, në qytetin e Prizrenit, më 28 Nëntor, pikërisht në ditën e Flamurit Kombëtar dhe Pavarësisë së Shqipërisë.

Vendosja e kësaj statuje ka krijuar polemika në rrjet si dhe ka patur plot kritika për punën e skulptorit Sinan Aliaj.

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, ky i fundit ka zgjedhur t’ju përgjigjet të gjithë skeptikëve se referenca e tij për të realizuar këtë punë bazohet tek kronistët e Perandorisë Otomane.

“Referenca ime ka qenë tek kronistët e Perandorisë Otomane”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *