Lirohet nga paraburgimi Vladimir Gjuta, i cili u arrestua për plagosje ndaj kushëririt të tij. 40-vjeçari përfundoi në pranga më 4 janar të këtij viti, pasi kishte rrahur me çekiç duke i thyer dhëmbët kushëririt të tij.

 

Ky vendim u caktua pasi Mjekësia Ligjore konsatoi se plagosja ishte e lehtë. I dhunuari u tërhoq nga ankimi dhe prokuroria kërkoi revokimin e masës.

 

Gjuta nuk është i panjohur për drejtësinë shqiptare. Kohë më parë, ai ka kanosur edhe ish-ministrin e Brendshëm, Saimir Tahiri, për të cilin dyshohet se është autori i vendosjes së lëndës plasëse në farmacinë e Bashkim Tahirit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *