Këngëtarja Ronela Hajati është një ndër këngëtaret më të bukura dhe të preferuara në vendin tonë.

 

Hajati është një person që zakonisht zgjedh që të rrijë më shumë tek e thjeshta në krahasim me personazhet e tjerë të famshëm. Në foton e fundit është paraqitur krejtësisht natyrale. Dallimi pa make up ishte i vogël, Ronela përsëri dukej shumë e bukur.

 

Përveç pamjes ajo njihet edhe për kreativitetin e saj në muzikë duke eksperimentuar gjithmonë në projektet e saja.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *