Subscribe

Partia Demokratike është optimiste se negociatoret teknike do te japin nje zgjidhje, e cila do te votohet me konsensus ne séance e se enjtes. Sipas Arben Ristanit, i cili ishte i ftuar ne emisionin e mëngjesit “7 pa 5” ne Vizion Plus, tashme kane mbetur vetëm teknikalitete qe mënjanohen lehtësisht, kur është vullneti politik i liderëve. Ndërkohe sipas RIstanit edhe roli i ndërkombëtareve ne Veting nuk është problem per Partine Demokratike, por duhet qe ai te mbështetet ne kornizën ligjore. Ndërkohe Ristani ka theksuar se PD nuk heq dore nga kërkesa e saj per reformën zgjedhore dhe votimi elektronik, por duhet nxituar pasi nuk mbetet edhe shume kohe per realizimin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *