Komisioni i Pavarur i Kualifikimit do të rinisë seancat e vetingut në datën 3 qershor.

Pas një shkëputjeje gati 3-mujore, rikthimi tek seancat me subjektet e rivlerësimit do të jetë pas pesë ditësh.

Në “sitën” e vetingut do të kalojë gjyqtarja e Apelit të Tiranës, Shpresa Beçaj.

Ajo do të japë llogari për pasurinë, aftësitë profesionale dhe pastërtinë e figurës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *