Subscribe

Përfundon rikonstruksioni i aksit rrugor qw lidh Boboshticën me Dardhën.

Pas një muaj punimesh, e gjithë rruga është bërë e kalueshme për mjetet, duke i dhënë një tjetër imazh pikës turistike më të rëndësishme në juglindje të vendit.

Rikonstruksioni i kësaj rruge u mbulua nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe kushtoi një million dollar. 

Ndërsa shumë shpejt nga ana e ARRSH pritet edhe riparimi i pjesës tjetër të rrugës që lidh Boboshticën me Korçën, kjo me qëllim mbylljen e të gjithë punimeve në këtë aks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.