Duke nisur nga neser mbrema, rikthehet humori i se shtunes ne ekranin e televizionit kombetar Vizion Plus.

Pas nje nderprerjeje te shkurte, teatri i madh i humorit, AL Pazar, ngre siparin e tij per nje tjeter vazhdim sezoni te suksesshem ku kryefjala mbetet gjithmone e qeshura.

Tashme nje tradite e ekranit te Vizion Plus, Al Pazar, ju sjell çdo te shtune mbrema, humorin, batuten, sarkazmen dhe te qeshura pa limit, duke u shnderruar ne shown me te ndjekur e me te dashur per publikun shqiptar.

Me autorësi dhe moderim nga Agron Llakaj, një prej ikonave dhe figurave më të dashura të humorit shqiptar, si edhe pjesemarrjen e jashtezakonshme te Behar Mera dhe Xhevahir Zeneli ansamblin e mrekullueshem te aktorëve të rinj te talentuar, Al Pazar ju fton çdo te shtune ne Vizion Plus te qeshni e buzëqeshni per te mos i marre gjërat shumë seriozisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *