27% e shqiptareve jetojnë ne emigracion. Ende nuk ka shifra te sakta se sa është numri i personave te larguar se fundmi për azil ne vendet e Europes. Por ministri i mirëqenies sociale Blendi Klosi, gjate një takimi me kerre te ministrisë se Brendshme dhe përfaqësues te organizatave te huaja, kërkoi sigurimin e kushteve per riintegrimin e emigranteve qe kthehen ne atdhe. Ndërsa fëmijët e tyre duhet te mbështeten për te vijuar arsimin ne shkollat ku e ndërprenë atë profesional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *