Reshjet me intesitet të lartë që kanë rënë gjatë natës, kanë shkaktuar përmbytje në qytetin e Vlorës.

Punonjës të ujësjellës kanalizimeve, Bashkia Vlorë kanë qenë në terren për pastrimin e pusetave dhe largimin e ujit nga rruga.

Sot, në orët e para të ditës, vetem një rrugë , ajo e lagjes Rilindja  vijon të jetë e mbushur ende me ujë.

Sakaq, përgjatë rrugës së Lumit të Vlorës ka pas rënie gurësh ne afërsi te fshatit Brataj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *