Subscribe

Për shkak të zgjedhjeve programacioni i Vizion Plus ka pësuar disa ndryshime.

 

Kështu duke nisur nga e marta emisioni “Real Story” do të jetë cdo dite ne ekran.

 

Sokol Balla dhe te ftuarit e tij do te analizojne situaten cdo mbrëmje ne oren 21:00.

 

Transmetimi dedikuar zgjedhjeve do të kulmojë me diten e dielë kur Vizion Plus do të sjellë maratonen zgjedhore me mbulimin e procesit në të gjithë Shqipërinë.

 

Nderkohe puntata e radhes e formatit “Nga e Para” puntata e rradhës e parashikuar per mbremjen e eksaj te marte do te transmetohet te marten e ardhshme ne oren 21:00 të mbrëmjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *