Kryeministri Edi Rama, zhvilloi një takim  Ministrin e Jashtëm të Greqisë, Nikos Dendias, i cili ndodhet në një vizitë zyrtare në vendin tonë.

 

Takimi mes Ramës dhe Denidias, është bërë publik nga kryeministri shqiptar në Facebook. Në postimin e tij, Rama shkruan se pati një interes të frytshëm me Dendias në interes të dy popujve.

 

Postimi i Ramës:

Kryeministria – Me Ministrin e Jashtëm të Greqisë Nikos Dendias, në një bisedë të frytshme për çështje me interes që bashkojnë popujt tanë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *