Kryeministri Edi Rama reagoi menjëherë pas publikimit të një bisede në rrjetet sociale mes eksponeneteve të PD ku jepeshin direktiva për bllokimit e rrugës tek Zogu i Zi nga studentët e forumit rinor FRPD.

 

Duke ironizuar selinë blu, Rama i drejtohet studentëve me pyetjen Kush ju përçau?  Duke garantuar se gjithsesi ai është me studentët jo me maskat e LSI dhe PD në këtë protestë.

 

“Ju mbytën me presionin kundër Dialogut se do ju përçaja unë,po tani kush ju përçau?! Mos e vrisni mendjen,unë jam me studentët jo me maskat e lsi-PD dhe s’ju le në baltë🤗Jo ato pikat, po shumë më tepër se aq do bëjmë së bashku. Me të nisur Dialogun, s’ndalemi më #përUniversitetin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *