Kryeministri Edi Rama ka vijuar me pyetjet drejtuar qytetarëve sa i takon platformës për Këshillimin Kombëtar.

 

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Rama ka zbuluar pyetjen e 11-ë të pyetësorit të Këshillimit Kombëtar me qytetarët. Pyetja ka të bëjë me ndarjen e Shqipërisë nga Maqedonia e Veriut në lidhje me hapjen e negociatave për anëtarësimin në BE.

 

“🇦🇱KËSHILLIMI KOMBËTAR / PYETJA 11
Kushdo dëshiron të marrë pjesë në këtë proces popullor që zhvillohet për herë të parë dhe është i hapur për çdo shqiptar, kudoqoftë jeton e banon, pavarësisht bindjeve e simpative politike, mund të japë opinionet e tij/saj duke klikuar si vijon 👉 https://keshillimikombetar.al/
#LeTëDëgjojmëNjëriTjetrin”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.