Kryeministri Edi Rama ka pritur në zyrën e tij Këshilltarin e Shtetit dhe Ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës Popullore të Kinës, Wang Yi.

 

Kreu i qeverisë i ka dhuruar librin e tij të pikturave dhe një shami me simbolet kombëtare shqiptare, ndërsa ka publikuar disa foto nga turi i vogël që i ka bërë ministrit rreth Kryeministrisë.

 

Gjatë takimit, të dy palët ranë dakord për të gjetur hapësira bashkëpunimi mes dy vendeve. Po ashtu, mbështetën heqjen e vizave për të gjithë shqiptarët që duan të vizitojnë Kinën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *