Angela Merkel ka mbyllur vizitën e saj në Tiranë.

 

Kancelarja u përcoll nga kryeministri Edi Rama dhe ambasadori gjerman në Shqipëri, Peter Zingraf, në aeroportin e Rinasit.

 

Ndërsa Merkel i tha se do të takohen sërish në Slloveni për Samitin e 6 tetorit, kreu i qeverisë e ftoi për të vizituar vendin tonë edhe kur mos të jetë më kancelare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *