Mëngjesin e sotëm, kryeministri Edi Rama njofton hapjen e Rrugës së Arbrit.

 

Përmes një video të publikuar Rama ka uruar të gjithë shqiptarët teksa shkruan: Gëzuar 29-Nëntorin Shqipëri.

 

Rruga e Arbrit është një aks i rëndësishëm që shkurton kohën e lidhjes së Dibrës me Tiranën, do të lehtësojë transportin e qytetarëve dhe do krijojë më shumë aksesueshmëri për daljen në treg të produkteve të zonës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *