Kryeministri Rama ka deklaruar se duke nisur nga dita e hënë askush nuk do të mund të dalë dhe të lëvize në këmbë ose me mjet pa marrë leje në shërbimin e-albania.

Rama shton se sistemi i ri mundëson shmangien e pritjeve për të marrë autorizim.

Kreu i qeverisë paralajmëroi pasojat ligjore dhe penale të shkelësve të  këtyre kufizimeve.

LEJE-DALJA ME AUTOMJET PËRMES E-ALBANIA I JEP FUND E-MAILEVE DHE PRITJEVE TË DERITASHME PËR PËRGJIGJE

JU LUTEM ATYRE QË DUAN AUTORIZIM PËR TË SHKUAR NË PUNË JAVËN TJETËR TË NDJEKIN ME VËMENDJE VIDEO-UDHËZIMIN DHE TË TESTOJNË SISTEMIN E RI QË PËRMES E-ALBANIA I JEP FUND PRITJEVE PËR APROVIMIN E AUTORIZIMIT😊

🔴 LEXONI ME VËMENDJE NË HYRJE TË PORTALIT E-ALBANIA LAJMËRIMIN QË JU SHFAQET, KU DO TË GJENI QOFTË KATEGORITË E LEJUARA KËTË JAVË PËR PUNË, QOFTË PROTOKOLLIN SANITAR TË SIGURISË😷

🔴 E PËRSËRIS, SISTEMI PO TESTOHET QË DERI NESËR TË JETË PLOTËSISHT FUNKSIONAL, PRANDAJ MOS U MËRZISNI NËSE DO TË HASNI NDONJË VONESË NË APROVIM, SEPSE PJESËMARRJA JUAJ NË TESTIM NDIHMON NË KOLAUDIMIN E SISTEMIT

🔴 LEXONI PO ASHTU ME VËMENDJE PASOJAT LIGJORE E PENALE PËR SHKELËSIT E KUFIZIMEVE TË POSAÇME ANTI-COVID TË QARKULLIMIT NË KËMBË APO ME AUTOMJET

Rama ka sqaruar gjithsesi se autorizimet e marra deri tani me e-mail nga policia do te jene te vlefshme per javen ne vijim ndersa gjate javes se ardhshme duhet te riaplikohet tek e-albania.

SQARIM: TË GJITHA AUTORIZIMET E MARRA DERI TANI PËRMES E-MAILIT NGA POLICIA E SHTETIT JANË TË VLEFSHME PËR JAVËN NË VIJIM DHE GJATË JAVËS SË ARDHSHME, DUHET TË RIAPLIKOHET ME TEREZI PËRMES E-ALBANIA, PËR TË VAZHDUAR NORMALISHT JAVËN E MËPASTAJME😊

2 thoughts on “Rama: Nga e hëna asnjë lëvizje me makinë pa marrë autorizim tek e-albania, ja si të veproni

 1. Pershendetje!

  Ne kuader te masave te marra nga qeveria per coronavirus covid 19 subjekti Sokol Buraku me NIPT: :L51306509V me seli ne lagjen 17 Durres, per vazhdimin e vempritarise se saj si dyqan bojrash dizifiktuese dhe shitjen e materialeve te ndertimi t, etj. Kerkoj pajisjen nga ana juaj me autorizim per mjetet shoqeruese te subjektit me targa si me poshte.

  Subjekti: Sokol Buraku

  NR PERSONAL: I40312098B

  NIPT: L51306509V

  Adresa: Njesia 6 Durres

  Nr Telefoni 0698245100

  Drejtues mjeti: Sokol Buraku Targa e mjetit: AA163YE Tipi I mjetit: Ford veture

  Drejtues mjeti: Lillian Buraku Targa e mjetit: AA234SI Tipi I mjetit: Benz veture

  Pronesia: Sokol Buraku

  Arsyeja e levizjes: Furnizues me bojra dizifiktuese dhe dizifiktime ne ambjente te ndryshme.

  Ne pritje te pergjigjes suaj, duke ju falenderuar per mirekuptimin!

  Me respekt, administratori Sokol Buraku!

Leave a Reply

Your email address will not be published.