Kryeministri Edi Rama ka mbërritur në Velipojë ku do të zhvillojë një takim me Këshillin Koordinues të Veriut.

 

Takimi do të fillojë në orën 10:30 dhe do të mbahet në një nga hotelet e zonës, transmeton Vizion Plus.

 

Në takim ndodhet edhe ministri Brendshëm Sandër Lleshaj dhe deputeti Tom Doshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.