Subscribe

Duke folur nga Saranda gjatë një takimi me minoritete, kryeministri Edi Rama u ndal edhe tek një cështje shumë e ndjeshme e diskutuar ditet e fundit në lidhje me hapjen në Shqipëri të nje kampi refugjatësh.

 

Rama I hodhi poshte këto lajme dhe akuzoi PD-në si përgjegjëse për nxjerren e tyre në media.

 

“Ata kanë sajuar dhe brockullën e 600 mije ushtareve te ISIS që sipas tyre do te vijne ne Shqiperi. Kjo ështtë komplet qesharake, imagjoni që ISIS-it sot nuk I kanë mbetur kaq ushtarë në total, jo më ti mbajmë ne. Europa nuk është cmendur ta mendojë këtë gjë por edhe nëse dikujt në perendim mund te mendoje se ne mund te presim 600 mije emigrante sigurisht ne do te qeshnim me të madhe dhe do ti sygjeronim të merrte nje psikolog. Kjo gje nuk ka asnje shans qe te ndodhe. Mberritja e 600 mije luftereve te ISIS ne Shqiperi është nje lajm I fabrikuar nga PD.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.