Kryeministri Edi Rama ka uruar të gjithë mësuesit për festën e 7 Marsit.

 

Përmes një postimi në rrjetet sociale,  kryeministri shpreh përulësi dhe mirënjohje ndaj mësuesve për misionin e tyre në edukumin e brezave.

 

“MIRËMËNGJES, Gëzuar “7 Marsin” mësues të dashur, me përulësinë e mirënjohjen më të madhe ndaj Jush”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *