Kryeministri Edi Rama ishte këtë të hënë në Vaqarr, ku ka inspektuar nga afër punimet e ndërtimit të lagjes së re për familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit të 2019.

 

Kreu i qeverisë tha se investimi do të krijojë një një komunitet të zhvilluar, modern dhe më social për fëmijët dhe banorët, teksa shtoi se lagjja e re do të jetë si një qendër rezidenciale.

 

“Aty ku një tjetër lagje e re, ndërtuar nga e para për familjet e prekura nga tërmeti, me objekte arsimore, qendër komunitare dhe hapësira të dedikuara për aktivitete sociale dhe rekreative, po merr formën e vet të bukur. Kjo krijon komunitet më të zhvilluar dhe më social për fëmijët, gjyshërit dhe vetë banorët ta kthejnë këtë zonë në lagje rezidenciale.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *