Edi Rama i bën thirrje emigrantëve që të ngrejnë telefonat dhe të nxjerrin njerëzit të votojnë.

 

“Kujtdo nga ju që s’është sot në Shqipëri i lutem. Ngri telefonin! Nxiti të votojnë familjarët fqinjët miqtë të njohurit e tu këtu në atdhe”, shkruan Rama.

 

“Voto. Voto. Voto. Mungesa është gjithnjë gabim. Vota sot vlen shumë. Për Ty, NE, Shqipërinë. Qentë le të lehin karvani forca përpara. Të gjithë për Shqipërinë”, shkruan ai në Facebook.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.