Subscribe

Pasprotestave të banorëve të Zagorisë ne lidhje me kompanine Shell e cila do të nisë kërkimet për naftë në këtë zonë, ka reaguar kryeministri Rama.

 

Në një postim në “Twitter”, Rama shprehet se debati për kërkimet e naftës ëshë i mirëseardhur ndërsa ka bërë me dije se në Parku Kombëtar është shpallur zonë e mbrojtur dhe se qeveria nuk ka shpënë naftëkërkues në këtë zonë.

 

“Debati për kërkimet e naftës në Parkun Kombëtar të Zagorisë është i mirëseardhur për të kujtuar se: Ne e kemi shpallur Parkun Kombëtar në vazhdën e programit të mbrojtjes së bukurive të natyrës sonë nga hece,gurore,etj. Si mund të lejojmë aty shpime naftëkërkuese! Nuk bën vaki.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *