Kryeministri Rama I bëri apel të gjithë kryebashkiakeve që tentojnë të prishin procesin zgjedhor nëpërmjet pengimit të punës së KZAZ-vë që të tërhiqen, ndryshe do të vuajnë dënimet për krimet zgjedhore.

 

Çdo kryebashkiak që merret me brava shkollash të caktuara si qendra votimi, në përpjekjen harbute dhe qesharake, për të penguar zgjedhjet me dyer të mbyllura me çelësa marrëzie, bën mirë të lexojë Kodin Penal për krimet zgjedhore e të heqë dorë sa pa rënë në dorën e drejtësisë.

 

Përmes postimit në tëitter, Rama thotë se fajin për largimin nga gara të kryebashkiakeve aktual të opozitës e kanë vetëm 4 të marrët që drejtojne partitë e opozitës e për pasojë duhet ti kërkojne llogari atyre pa marrë në qafë punonjësit aktual të bashkive.

 

Askush tjetër përveç katër të marrëve që i udhëheqin, s’u ka faj kryebashkiakëve të opozitës për largimin nga gara zgjedhore, ndaj ata le të merren me hapjen e dyerve të partive përkatëse, jo të marrin në qafë veten e punonjësit e tyre, duke u kthyer në të pandehur për dyert e QV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *