Subscribe

Ralf Gjoni, zv/kryetar i komisionit të jashtëm ishte i ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, ku u diskutua per fatin e opozitës parlamentare në zgjedhjet e 25-Prillit.

Gjoni u shpreh se në fakt për të nuk ka opozitë parlamentare, por vetëm disa deputetë opozitarë.

“Për herë të parë, ke patur disa deputetë dhe jo të gjithën, disa deputetë të opozitës parlamentare të cilët kanë bërë opozitë pa diktat partiak. Kjo është një risi në 30 vjet demokraci. Ne kemi qenë atje, pa një diktat, pa një urdhër partiak. Jemi bashkuar rreth një kauze, i kemi mëshuar asaj kauze”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *