Subscribe

Ndonëse i gjithë vendi është përfshirë nga temperaturat e ulëta dhe moti i keq, qytetarët kanë vijuar të dalin në rrugë.

 

Ashtu si çdo ditë të shumtë ishin ata që kanë nxituar pranë sporteleve të bankave.

 

Por në ndryshim nga herët e tjera, qytetarët korçarë edhe pse të papajisur me  maska e doreza kanë respektuar distancën nga njëri-tjetri.

 

Në rrugë nuk munguan as lëvizjet e të moshuarve.

 

E njëjta panoramë u pa dhe në qytetin e Shkodrës, aty ku qytetarët vazhdojnë të mos i binden urdhrit të autoriteteve pavarësisht rrezikut nga koronavirusi.

 

Ndërkohë në berat dhe pse më të kufizuara lëvizjet, nuk u shmangen grumbullimet pranë sporteleve të bankave.

 

Situatë më e qetë ishte në Vlorë e Fier, aty ku si pasojë e reshjeve të shiut nuk pati dalje masive të banorëve në rrugë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.