Subscribe

Qindra qytetare janë mbledhur kete te premte përpara Kuvendit, duke kërkuar miratimin e reformës ne drejtësi. Ata u shprehen te revoltuar per bllokimin e reformës dhe paralajmëruan se do te vijojnë protestat, nëse situata nuk merr zgjidhje. Tubuesit thane se nuk do te tërhiqen, pasi nga kjo reforme varet edhe e ardhmja e Shqipërisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *