Nga qyteti i Beratit janë nisur sot drejt Tiranës,për të marrë pjesë në protestën e PD-së,të thirrur nga Berisha në orën 12.00 rreth 400 demokratë.

 

Transporti i tyre është bërë  me mjete private dhe jo në formë të organizuar.

 

Të gjithë demokratët që janë nisur drejt protestës së thirrur nga Berisha,mësohet se kanë marrë me vete edhe kartën e anëtarësisë së parties, sic iu beri thirrje vete Berisha.

 

Po kështu,me mjete private drejt protestës së sotme në orën 12:00,janë nisur edhe 150 demokratë nga dega e PD-së Kuçovë,66 demokratë nga dega e PD-së Skrapar,43 nga dega e PD-së Poliçan dhe 48 nga dega e PD-së Dimal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *