Kryeministri Rama ka nxjerrë një urdhër për ndalimin e përdorimit të mjeteve dhe fondeve të administratës nga subjektet zgjedhore në fushatë. Ne urdhrin e kryeministrit, thuhet se te gjithë titullarët e institucioneve e ministrat, duhet te marrin masa per zbatimin e detyrimit ligjore duke, parandaluar përdorimin e burimeve si njerëzore dhe motorike per zgjedhjet e 18 qershorit. Te vetmet mjete qe bëjnë përjashtim e qe mund te përdoren gjate fushatës, jane ato te gardës se republikës dhe policisë se shtetit.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *