Një qen gjashtë muajsh ka ngordhur pasi ishte abuzuar seksualisht në Kili.

Qeni, i quajtur Ëeichafe, u gjet pas sulmit seksual të shtunën e kaluar, por dëmtimet e tij ishin shumë të rënda për mjekët për t’i shpëtuar jetën.

Mjekët i dhanë ilaçe anti-inflamatore, antibiotikë dhe qetësues të tjerë të dhimbjeve, por qeni nuk mbijetoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *