Fundjava dhe koha e bukur me diell ka rikthyer qarkullimin e rënduar të automjeteve në Vlorë.

 

Dyndja e madhe e pushuesve drejt qytetit bregdetar si dhe dëshira e njerëzve për të shëtitur me makinë, ka bërë që rrugët e qytetit të jenë të tejmbushura nga makinat.

 

Akset më problematike janë ato që të çojnë drejt bregdetit si rruga Transballkanike, Lungomare si dhe segmenti Vlorë-Orikum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *