Nje rast I rrallë është regjistruar këtë të dielë në Gjirin e Lalëzit. Një delfin është parë në breg të detit teksa përpiqej që të sillte në jetë një delfin të vogël.

 

Rasti I rrallë bëri që dhe pushuesit të cilët kishin zgjedhur të pushonin në këtë plazh të afroheshin dhe të ndihmonin delfinin gjatë lindjes.

 

Por pavarësisht ndihmës së dhënë prej pushuesve, delfini vogël mësohet se nuk ka mundur dot që mbijetonte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.