Subscribe

478 shezlongë dhe 239 çadra u hoqën nga bregdeti i Durrësit, gjatë operacionit të policisë.

 

Efektivët ushtruan kontroll gjatë vijës bregdetare Përroi i Agait-Plepa-Ura e Dajlanit dhe konstatoi se ishte zënë hapësira publike.

 

Si rrjedhojë, u vunë nën hetim shtatë administrator subjektesh.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *