Subscribe

Ish kryeministri Sali Berisha është pyetur nga gazetarët pse nuk ka përfshirë në organizmin e protestëës së 7 korrikut edhe ish kryetarin e PD Lulzim Basha, si dhe Enkelejd Alibeajn dhe Gazmend Bardhin.

 

Berisha ta se ajo ishte një këshillë, ndërsa theksoi se askush nuk mund të pengohet për të ardhur në protestë.

 

“Ajo ishte një këshillë. Këshilla ka gjithmonë një relativitet të madh. Askush nuk mund të pengohet për të ardhur në protestë. Nëse jap një këshillë në interesin më të mirë të protestës, kjo nuk do të thotë ndalim. Është thjeshtë një këshillë. Po të duan e pranojnë, po të duan nuk e pranojnë”

Leave a Reply

Your email address will not be published.