Aktorja Jane Fonda është arrestuar për herë të dytë brenda një jave ndërsa protestonte në Capitol Hill për çështjen e klimës.

 

Pavarësisht se në moshën 81 vjeçare, aktorja është kthyer në një simbol të vërtetë rezistence.

 

Në protestën përballë Capitol Hill, e cila u konsiderua e plaigjshme, krahas aktores u arrestuan dhe 17 persona të tjerë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *