Gupimi i artistëve qëndrestarë kundër ligjit për shembjen e Teatrit kombëtar, të mbështetur nga aktivistë të shoqërisë civile dhe dhjetëra qytetarë, kanë nisur marshimin e tyre në drejtim të  Kryeministrisë dhe Presidencës.

 

Disa nga thirrjet në kor të protestuesve janë; “Jo shembjes, jo shkatërrimit”, “Teatri i Qytetarëve”,  “Eja mblidhuni këtu këtu bashkë me ne.

 

Ndërkohë parlamendi ka miratuar projekt-ligjin për prishjen e Teatrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *