Ndërkohë që në Bularat zhvillohej ceremonia per Kostandin Kacifan, në  sheshin “Çerçiz Topulli ‘’ në Gjirokastër po protestohej.

 

Te ardhur nga disa treva shqiptare, dhjetera te rinj ngritën zërin kunder qendrimeve antishqiptare nga ana e ekstremisteve grek.

 

Në protestën me flamuj e simbole kombëtare kundërshtohej edhe reagimi jo i duhur i shtetit shqiptar, ne mbrojtje te interesave kombetare.

 

Sipas protestuesve nuk duhet të lejohet te perseritet dhunimi dhe keqperdorimi qe fqinjet i bejne tolerances se shqiptareve.

 

Ata  bene thirrje qe te merren masat e dukura per te ndaluar nje proteste te mundshme anti shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *