Gjykata e Tiranës ka lënë të lirë shtatë të arrestuarit e protestës së të hënës në Tiranë.

 

Në vendimin e kësaj të enjtje Gjykata ka vendosur 5 masa detyrim paraqitje dhe 2 arrest shtëpie. Sipas vendimit me detyrim paraqitje janë dënuar shtetasit; Arelin ndoci, Beb Ndreka, Besmir Pula, Panajot Miraka dhe Albi Gerba dhe me arrest shtëpie Dritan Kuka dhe Qazim Nazera.

 

Ndërkohë mbi të akuzuarit rëndojnë akuzat kundërshtim i policisë me dhunë, shkatërrim prone dhe prishje e qetësisë publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *