Subscribe

Teksa opozita ka paralajmëruar një protestë me karakter ekonomik në datën 7 korrik, Florion Mima ish-deputet PD, tha në E-ZONE, në Vizion Plus se qëllimi i saj është ti tregojë qeverisë se sovrani duhet të dëgjohet në kërkesat e tyre.

 

“Qëllim i kryesorë i kësaj proteste është të ndalim shkatërrimin e mëtejshëm të vendit. Shumë qytetarë edhe ata që janë indiferentë ndaj protestës janë të mendimit se Shqipëria nuk ka të ardhme, me këtë qeveri. Unë them se detajet do t’ia lëmë protestës, jo çdo gjë do të mësohet në avancë, besoj se do të ketë surpriza të këndshme për qytetarët dhe të pakëndshme për qeverinë, sidomos për qeverinë, që guxon të mos dëgjojnë zërin e sovranit,” – deklaroi Mima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.