Subscribe

Kryeministri Edi Rama ka qenë i pranishëm në Tushemisht ku janë  prezantuar disa projekte te akademise se 100 fshatrave, te cilat synojnë të lidhin dhe të rivitializojne jeten ne zonat përreth liqenit të Ohrit.

 

Shefi i qeverisë është ndalur tek rëndësia e nismës se 100 fshatrave dhe tek vëmendja e madhe që qeveria i kushton asaj.

 

“Kjo zonë e bekuar nuk do të mbetet pas. Të gjitha këto projekte presin fundin e qershorit për të marrë atë fuqinë e domosdoshme ekzekutive përmes një sinergje mes qeverisë dhe pushtetit vendor. Japim garanci për një rilindje rurale të shtrirë në të gjithë komponentët”

 

E ne fund, kreu i qeverise kishte dhe nje mesazh për pogradecaret dhe zgjedhjet e ardhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *